Gwyneth Paltrow već je skoro 20 godina na holivudskoj sceni – broj u koji je teško povjerovati budući da ova lijepa glumica iz godine u godinu izgleda sve bolje. Već odavno ima reputaciju žene koja vodi jedan zdrav, izbalansiran život i još se nikad nije podvrgla estetskim operacijama. Ova 44-godišnja glumica i majka dvoje djece, otkrila je nedavno u jednoj časopisu svoje male beauty tajne. Jednostavnost je ključ “Preko dana inače ne nosim šminku, a ako imam neku večeru stavim malo maskare i rumenila. Kosa mi je jako gusta i valovita pa ju pri sušenju podijelim na nekoliko dijelova i potičem njezinu valovitost, ali ne i volumen.”

Glad that's done! #tamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Obogatite svoju vodu “Pijem jako puno vode i uvijek ju imam kraj sebe jer sam stalno dehidrirana. Provela sam istraživanja o mineraliziranju vode dodavanjem himalajske soli zbog apsorpcije. Ta voda nije najboljeg okusa, ali zaista mineralizira vodu i čini ogromnu razliku.”

Join me for a #Facebooklive on @goop's Facebook page with @fastcompany in 10 minutes! @georgieeisdell @bridgetbragerhair

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Znojite se “Kada ste na putovanjima, u drugoj vremenskoj zoni i izvan vaše rutine, to stvarno jako utječe na vašu kožu i postaje vidljivo na licu. Ako postoji bazen u hotelu, odlazim na plivanje i odradim kardio trening, a zatim odem u saunu koja zaista učini da se osjećam i izgledam bolje. Imam i malenu infracrvenu saunu doma, koja je nevjerojatna. Veliki je detoksikator i definitivno trik ljepote.”
Osjećati se dobro znači izgledati dobro “Za mene je vježbanje važno kako bi se osjećala i izgledala dobro. Svaki dan radim kardiovaskularne vježbe, a pet puta tjedno radim malo intenzivnije treninge. Uz sve to, mislim da je za dobar izgled zaista važno biti okružen ljudima koje volite i koji vas nadahnjuju. Tada se osjećate sretnim i lijepim, čak i kada imate bore.”
Izvor: Elle.hr Fotografije Guliver/Shutterstock i Instagram