Kako njegujete kožu tijekom hladnijih dana? 

Koža mi je zimi dosta suha i osjetljiva pa koristim dva proizvoda iz linije L’Occitane. Prvi je Bademov piling za tijelo. Obožavam ga jer mi pruža osjećaj svježe, čiste i nahranjene kože te učinkovito uklanja odumrle stanice. Predivno miriše, a tekstura mu je čarobna. Drugi je Koncentrirano bademovo mlijeko koje učvršćuje, zaglađuje i hidratizira kožu. Ne ostavlja tragove na odjeći, a koža je nahranjena i svilenkasta.

A kosu?

Nedavno sam isprobala i oduševila se proizvodima za kosu tvrtke Aveda. Svi su na biljnoj bazi, a kosa je vidljivo njegovana već nakon prvog tretmana, stoga svakako preporučujem. Jednom mjesečno odlazim na detoks vlasišta proizvodima Aveda. Vlasište se oslobađa čestica koje ga zagađuju, a kosa je obogaćena kisikom od korijena i sporije se masti.

Koristite li kistove ili rukama nanosite make up?

Opsjednuta sam Beauty Blenderom pa make up nanosim isključivo tom malom, praktičnom spužvom. 

Koji ste najbolji beauty savjet dobili? 

Savjete o njezi kose i tijela zapravo ja dijelim drugima jer volim isprobati razne tretmane i proizvode. Nakon toga volim svoje mišljenje podijeliti s drugima. 

Koji beauty trend nikada ne biste isprobali?

Nikada ne bih isprobala jake, zagasite ruževe. Tko me dobro poznaje, zna da koristim samo nude nijanse i da obožavam bezbojna, prozirna sjajila za usne pa prijateljicama nije teško pronaći idealan rođendanski dar za mene. 

Što se uvijek može naći u vašoj torbici?

Uvijek sa sobom u torbicu imam gel za dezinfekciju ruku, kremu za ruke (Chanel La Crème Main), omiljeni parfem (By Kilian Good Girl Gone Bad), olovku za usne MAC, Kiko 3D Hydra Lipgloss, sprej za lice Mario Badescu (Facial spray with Aloe, Herbs & Rosewater).

Kojem se make up stilu poznate dame divite?

Od slavnih osoba volim make up stil glumice Sofíje Vergare, meni jedne od najljepših žena koja uvijek ima umjeren make up. Većinom preferira nude nijanse, zemljane tonove, što jako volim.