Story radio
Početna Beauty 475 prikaza 10. srpnja 2019.

Kako šminkati oči ovog ljeta?

Profimedia.

I za one najzahtjevnije

Giorgio Armani je 2014. predstavio EYE TINT, radikalno novu formulaciju laganog i prozračnog makeupa za oči koji se lako nanosi i ostaje postojan satima.

Ovom prilikom predstavljamo Armanijevu reinterpretaciju legendarnog tekućeg sjenila u obliku devet novih modernih nijansi, s kromiranim finišem i aplikatorom koji omogućuje nanošenje proizvoda kao sjenila, tuša i highlightera.

LEGENDARNI „SMART EYE COLOUR”

Tajna sjenila EYE TINT krije se u revolucionarnoj tehnologiji. Originalna suspenzija vode i pigmenata ravnomjerno raspršuje iznimno sitne biserne čestice čistih, intenzivnih boja koje se savršeno stapaju, pružajući osjećaj gole kože.

 | Author:

NOVI VIŠENAMJENSKI APLIKATOR

Novi aplikator pruža beskrajne mogućnosti za kreativno nanošenje proizvoda EYE TINT kao sjenila, highlightera i tuša. Vršak u obliku suze sadrži „spremnik” s formulom i kratku četkicu s rijetko raspoređenim dlačicama koje omogućuju jednoliko nanošenje odgovarajuće količine formule na kapke – kao savršeno sjenilo i na kožu – kao savršeni highlighter. Zašiljeni vrh omogućuje vrlo precizno nanošenje tuša.

Uz deset postojećih nijansi, EYE TINT sada sadrži i devet novih te novi kromirani finiš. Upečatljiva i inovativna suspenzija vode i pigmenata svakoj nijansi daje posebnu draž, obavijajući oči blistavom svjetlošću.

 | Author:

SVEOBUHVATNI RITUAL ŠMINKANJA OČIJU

Tekuće sjenilo EYE TINT nadopunjavaju nove nijanse tuša EYES TO KILL DESIGNER EYELINER i olovke za obrve SMOOTH SILK BROW PENCIL, koje obavijaju oči elegantnim glamurom – prepoznatljivom odlikom svih proizvoda branda Giorgio Armani beauty.

Zahvaljujući formuli na bazi vode i iznimno tankom vrhu aplikatora, oduševit će vas maksimalan osjećaj ugode i preciznost tuša EYES TO KILL DESIGNER EYELINER koji ostaje postojan i do dvanaest sati. Dostupan je u tri suptilne mat crne i tri neočekivane holografske nijanse, koje se mogu nositi zasebno ili kombinirati na bezbroj uzbudljivih načina.

Za potpuni eye look, dolaze nam i olovke za obrve SMOOTH SILK BROW PENCIL u tri nove, suptilne nijanse. Počešljajte i ispunite obrve – puderasta formula koja se lako stapa ostavlja prirodan finiš i do dvanaest sati. Ovu ćete olovku zasigurno uvijek imati u torbi.

 

Komentari