Kako njegujete kožu tijekom hladnijih dana?

Koža mi je mješovita i pola života imala sam problema s aknama, ali sada to nije više tako izraženo. Sklona je sušenju, ali i mašćenju pa sam vrlo oprezna s kremama. Našla sam kremu koju koristim cijelu godinu, a ljeti stavim još i nešto sa zaštitnim faktorom. Preparate kupujem u ljekarni Vaše zdravlje u Gundulićevoj, gdje radi odličan farmaceut koji nesebično dijeli vrijeme i znanje s kupcima te je uvijek spreman pomoći i dati savjet. Tamo sam otkrila dnevnu i noćnu kremu koju koristim već dugo tijekom cijele godine. 

Vjerujete li u izreku da nakon dugog korištenja iste kreme ona prestane djelovati?

Ne znam što bih rekla jer dvije godine koristim istu kremu i još vidim odlične učinke. To vjerojatno ovisi o koži, ali nisam sklona eksperimentiranju jer se zbog nekih krema moje lice zna osuti. Kada pronađem ono što mi odgovara, to više ne mijenjam. 

Koristite li prirodne preparate?

Iskreno, sklona sam svemu prirodnom osim u kozmetici. Otkrila sam da loše reagiram na inače fenomenalna čista eterična ulja. Iako nije lijepo čuti, većinom koristim samo kemiju. 

Kako njegujete kosu?

Kosa mi je problematična zbog čestog bojenja i feniranja nužnog za predstave. Masti se, a na vrhovima je suha pa imam dosta problema. O mojoj kosi brinu se u frizerskom salonu Styling ZM, a povremeno posegnem i za novim stvarima. 

Kako održavate liniju?

Lagala bih kad bih rekla da jedem što god hoću, no postalo mi je normalno paziti što jedem. U studiju u kojem održavam dramske radionice pokrenula sam jutarnje programe vježbanja, gdje su mi se pridružile i brojne kolegice, a nedavno je program vježbanja otvoren i za šire građanstvo. Nastojim maštovito osmisliti treninge tako da nikome ne bude dosadno. Kombiniramo kardio i vježbe snage te plesne koreografije. Evo, tko nam se želi pridružiti, neka dođe.