Kako pripremate kožu za boravak na plaži?
Kažu da ljepota dolazi iznutra pa se trudim zdravo jesti, što znači više voća i povrća. Usto, konzumiram što više pića moga života - vode. Osim toga, hidratiziram kožu i prepuštam se tretmanima beauty centra Manuele Šapro.
Kako njegujete kosu? 
S obzirom na to da sam dugogodišnja (umjetna) plavuša, mnogo pažnje posvećujem njezi kose o kojoj se već godinama brine tim frizerskog salona Ivy's. Cijelu je godinu njegujem preparatima iz L’Oréalova programa Pro fiber, a ljeti njegu upotpunjujem uljem Kérastase.
Kako izgleda vaša jutarnja beauty rutina?
Zahvaljujući dobroj genetici, nemam problematičnu kožu pa uz minimalnu brigu uvijek izgleda zdravo i njegovano. Dan ne mogu početi bez čišćenja lica i nanošenje hidratantne kreme. Ljeti prije izlaska nanosim kremu za lice sa zaštitnim faktorom. 
Podijelite s nama najbolji kozmetički savjet ili trik
Skidanje šminke prije spavanja i čišćenje lica najbolje je što možete priuštiti koži. Taj sam savjet davno dobila od mame i trudim ga se držati, koliko god je to ponekad gnjavaža, osobito nakon koncerta kada jedva čekam zaspati. 
Sjećate li se najvećih make up pogrešaka?
Ne samo da se sjećam, nego imam i fotografije kao doživotni podsjetnik. Pogrešaka je najviše bilo u fazi odrastanja kada se tražiš, isprobavaš sve i svašta pa se dogode i pogreške poput pogrešne nijanse pudera, rumenila preko svake mjere i sličnih kikseva koji su danas simpatična uspomena.