Blogerica Lidija Lešić za Story.hr ispričala je kako brine o svojoj kosi, što čini kada ima 'bad hair day', a što kada želi imati posebno svečanu frizuru. 'Perem kosu svaki drugi dan, jednostavno moram jer imam masno vlasište, a suhe vrhove. Kad operem kosu, osušim je pa oko glave stavim traku, i onda pramen po pramen uvijam i zataknem oko trake i tako prespavam. Ujutro imam valove', ispričala je Lidija.

Kada su u pitanju specijalni događaji, kao što su vjenčanja ili posebne svečanosti, Lidija ima svoj adut. 'Odem kod frizera koji mi napravi mokre valove, one starinske, kakve su prije žene u Slavonoiji nosile. Tu frizuru obožavam', nadovezala se. Po ljeti, kada su temperature visoke, Lidija najčešće nosi visoko vezani rep, no ima još jedan trik kada ne znam što bi s kosom. 'Ja obožavam šešire pa ih tako vrlo često nosim i mijenjam, pogotovo kada imam 'bad hair day'', ispričala je uz smijeh.

Naša blogerica, za razliku od većine žena, ne užasava se kratke kose, nego nebičnih boja. 'Neću vam reći da nikada ne bih nosila kratku kosu, jer jesam i super mi je bila. Ali, nikad ne bih obojala kosu u zelenu, žutu ili neku ludu boju. S tim se nikako ne mogu zamisliti', zaključila je.

Tako je Lidija, koja pomno brine o svojoj kosi, bila na predstavljanju novog brenda Schwarzkopf Professionala, Oil Ultimea, koji otvara vrata u svijet premium njege koja kosi i tijelu vraća ravnotežu. U moć luksuznih sastojaka i učinkovitost Oil Ultime ulja, šampona i regeneratora, uz Lidiju,  uvjerile su se i brojne poznate dame kao što su Andrea Andrassy, Antonija Blaće, Lucija Lugomer, Isabella Rakonić i Jasna Palić Picukarić.