Lucija Lugomer, naš najuspješniji plus size model, posebnu pažnju posvećuje njezi kože tijekom hladnih, zimskih mjeseci. 'Obavezno ujutro na lice stavim hranjivu kremu. Imam dermatitis, pa mi koža zahtjeva poseban tip njege. I za tijelo biram što hidratizirajuće kreme', rekla je Lucija. Odala nam je da tijekom zime izbjegava i tekući puder, nego kritične zone neutralizira korektorom i puderom u kamenu. Posebnu pažnju posvećuje i njezi usnica, koje su posebno osjetljive na hladnoću. 'Obožavam Elisabeth Arden Eight Hour kremu, koja je idealna za zimu', dodala je.

Otkrila nam je i kakav će make up nositi na vlastitom vjenčanju koje se bliži. 'Imam svoju vizažisticu koja će se pobrinuti da zablistam. Neću vam otkriti sve, ali mogu par sitnica.  Znam da za taj dan neću imati crveni ruž, bit će naglasak na oči, bit će što prirodnije da se jasno vide moje crte lica. Ne volim previše šminke, želim taj dan to biti ja!', rekla je Lucija koja je bila jedna od brojnih gošći nazočnih na Avon makeup izazov, kojeg su prihvatile poznate hrvatske beauty blogerice.

Izazov je stigao je do finala i dobio svoju prvu pobjednicu – Luciju Gorički. Veliko finale jedinog blogerskog video makeup challengea u Hrvatskoj, koji je pobudio zavidan interes zaljubljenika u šminku i video izričaj, u Galeriji Oris okupio je brojne goste i sve one koji su u neizvjesnosti čekali live finale i šestominutno beauty nadmetanje finalistica Lucije Gorički (Lux Lucis) i Maje Galbe (Dash of Blue). Da se uz pomoć maskare, kista za rumenilo i ruža može svladati svaki izazov, finalistice su dokazale na druženju ususret Valentinovu, koje su posjetili i brojni poznati: Iva Šulentić, Ana Maras Harmander, Kristina Šalinović, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Andrijana Subotić.

Avon kao jedan od najpoznatijih beauty brandova svoje obožavateljice iznenadio je s prvim ružem na tržištu koji sadrži i primer, uz dvostruku pigmentaciju sa snažnijom prekrivnom moći u samo jednom potezu. Da su lijepe usne „točka na i“ svakog uspješnog beauty looka pokazale su u svom duelu i finalistice makeup izazova, koje su koristile upravo Mark Epic Lip ruževe, ali se oduševile i još jednim novitetom iz Avonove palete proizvoda. Nova mirisna priča u suradnji s poznatom glumicom Evom Mendes zove se Eve Discovery i dolazi u obliku dva nova parfema EVE Confidence i EVE Alluring koji će postati idealni saveznici svake žene, jer su kreirani tako da se prilagode njezinim trenucima, njezinim životnim pričama.