Nakon godina 'druženja' s dužom kosom, Maja Šuput odlučila se na veliku promjenu - drastično je skratila pepeljaste uvojke i tako šokirala svoje obožavatelje. Iako se čini kao da se Maja na ovaj pothvat odlučila sasvim neplanirano, on je uslijedio svega nekoliko dana nakon što je pjevačica objavila vijest o zarukama. Mnogi su se, stoga složili da je ovo jedna u nizu velikih promjena koje Maja unosi u život ususret vjenčanju.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

'Gotovi smo! Obožavam svoju novu frizuru', napisala je Maja ispod videa na Instagramu u kojem se pohvalila novim izgledom te upitala pratitelje sviđa li im se promjena. Tako je Maja izazvala podjeljene reakcije svojih obožavatelja. Dok su se neki divili njezinoj novoj frizuri, bilo je i onih koji su zavapili za njezinom lepršavom dužom kosom i savjetovali ju da ponovno pusti kosu da izraste.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica se ne trudi sakriti osmjeh za koji itekako ima razloga, a nesumnjivo je najveći baš onaj u formi muškarca - njezinom slučaju, on nosi ime Nenad Tatarinov i ispunio je njezinu dugo priželjkivanju želju za pronalaskom prave ljubavi (i onoga koji će uistinu primijetiti da je bila kod frizera).

Foto: Instagram