Ljeto je na samom kraju, a plaže i odmor zamijenili smo poslovnim obavezama i povratkom u ubrzani način života. Nakon izlaganja jakom suncu i velikim vrućinama koža se umorila, izgubila sjaj, baršunasti izgled i glatkoću. Kako bi vratila njezin lijep i prirodan izgled naša poznata voditeljica, Marijana Batinić za Story.hr je otkrila kako njeguje svoj besprijekoran ten i ispričala što ju najviše veseli kod nadolazećih jesenskih dana.

'Već dulje vrijeme koristim Biologique Recherche P50, maska Visolastine + za duboku hidrataciju, a nakon ljeta sam se počastila s La Grande Creme koja djeluje na sve pojave vezane za starenje kože', rekla nam Marijana i dodala kako je nedavno otkrila kremu bez koje više ne može. 'Počela sam koristiti novi noćni serum, booster L'Occitane na bazi smilja, proizvod mi je otkriće!'.

Što se tiče dekorativne kozmetike i šminkanja Marijana nam je rekla kako na dnevnoj bazi, u privatnom životu, koristi samo Chanel CC kremu, ruž za usne i malo maskare, a kao najdraži odjevni predmet za jesen izdvojila je baloner. Lijepa voditeljica ljeto je provela u rodnom Splitu gdje još uvijek uživa s obitelji i prijateljima, a uskoro će se i ona morati vratiti svojim poslovnim obavezama.