Story radio
Početna Beauty 247 prikaza 05. veljače 2019.

Miris koji podsjeća na strast ljubavi

"Iskra istinske ljubavi je san koji svatko od nas traži. Prava ljubav osvaja dušu, tijelo i um i nikad vas ne pušta. Oduzima vam dah, jer bez vašeg voljenog, više se ne osjećate potpuno. Prava ljubav prožima sve u vječnom plamenu strasti ", Donatella Versace

Za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su povezani sa svojim najdubljim emocijama. Versace Eros Flame je vatreno crveni, intenzivan i muževan, nedvojbeno podsjeća na strast ljubavi.

 | Author:

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga. Glavne note su osobito živahne - svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra sa Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu.

 | Author:

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast Moss i sandalovina suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom.

 | Author:

Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa.

Olfaktivna obitelj: citrusna-začinsko-drvenasta

Kreator mirisa: Olivier Pescheux

[video: 422159 / ]

Cijene:

edp 30ml          412,10kn

edp 50ml          545,10kn

edp 100ml         699,80kn

Gel za tuširanje  285kn

After shave losion 449kn

After shave balzam  349kn

Deo stick               229kn

Komentari