Story radio
Početna Beauty 3236 prikaza 13. veljače 2018.

Mirna Maras Batinić o svojoj zimskoj beauty rutini

Voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić

Svaka pripadnica nježnijeg spola zna koliko je važno zimi posvetiti posebnu pažnju njezi kože. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, često se susrećemo s problemom osjetljive kože, koji nije nimalo ugodan. Zato naša popularna voditeljica nikuda ne ide bez jednog neizostavnog kozmetičkog proizvoda

Voditeljica Eurojackpota, Mirna Maras Batinić dopustila nam je da zavirimo u njezinu kozmetičku torbicu i otkrila nam svoje navike kada je riječ o njezi kože zimi. 'Imam problema sa suhom kožom na rukama, to mi je najveća boljka zimi. Smeta mi promjena temperature, odnosno izlazak iz grijanog prostora na hladnoću i obrnuto. Zbog suhe sam kože čak po preporuci dermatologa počela koristiti posebnu kremu koja je jača od običnih', kazala je Mirna za Story.hr. Dodala je kako osim kreme za ruke, koju sa sobom nosi u svakoj torbici, ne može ni bez balzama za usne.

'Ne mijenjam kozmetiku prema godišnjim dobima, već uvijek koristim iste kreme za lice, a imam posebnu za dnevnu i posebnu za noćnu njegu lica', rekla je. Ni njezina djeca, 11-mjesečna kćerkica Meri i osmogodišnji Niko nemaju problema s kožom tijekom zime, pa se Mirna smatra pravom sretnicom. 'Kćerkicu nakon kupanja eventualno namažem losionom za tijelo, ali u principu nemamo potrebe za nekim posebnih sredstvima za njegu kože zimi', zaključila je voditeljica i dodala kako je poprilično jednostavna kada je o kozmetici riječ.

Komentari