Kakav make up preferirate u ljetnim mjesecima?
Ljeti mi je najdraže biti bez make upa, kako bih mogla slobodno uživati u moru i kako ne bih morala paziti da mi se šminka na vrućini ne rastopi na licu. U dnevnoj varijanti nanesem samo na usne neku nijansu boje breskve, a trenutačno mi je najdraži Macov ruž King Salmon. U večernjim šetnjama stavim maskaru i zlatno sjenilo ili zelenu olovku za oči.

Svijetle ste puti. Kako štitite kožu lica i tijela od štetnih sunčevih zraka?
Već u proljeće počnem nanositi na lice kremu s minimalno 30 zaštitnim faktorom. Ljeti ne izlazim iz kuće prije nego što zaštitim lice, ruke i dekolte, a ne sunčam se dulje od pet minuta, i to samo kada iziđem iz mora. 

Što ćemo najčešće naći u vašoj torbi za plažu?
U mojoj torbi za plažu su, osim ručnika i rezervnog kupaćeg kostima, zaštitni faktor 50, šešir te neki strip, knjiga i voće. 

Imate odličnu liniju. Kako se rješavate ženama mrskog celulita koji je najteže sakriti ljeti?
Celulit ima gotovo svaka žena, bez obzira na građu, a izborom prehrane možemo pridonijeti tome da ga bude manje ili više. Hranim se relativno zdravo, vježbam (ne baš redovito jer moram paziti na leđa koja me često bole) i puno hodam pa celulitu još uspješno odolijevam. Nedavno sam kupila anticelulitni gel Eveline, a iako znam da neće napraviti čudo, barem se bolje osjećam.

Dosta mladih djevojaka danas filerima puni usne i obraze. Što mislite o tom trendu? Odlazite li na kakve kozmetičke tretmane?
Tko voli, nek izvoli, ali ja ipak ne mogu sebe zamisliti s tim. Nije mi drago što svi moraju izgledaju jednako, pa prate trendove ljepote koji se stalno mijenjaju. Više volim prirodnost, ali ako se netko osjeća bolje i samopouzdanije s filerima, ne osuđujem. Svatko ima svoj ukus, pa i kad je o tome riječ. Ne odlazim baš na kozmetičke tretmane, eventualno na masažu, baš sam nedavno isprobala tajlandsku.