Ovogodišnja 75. dodjela Zlatnih Globusa zasigurno će biti zapamćena po crnim haljinama koje su dominirale crvenim tepihom, a kojima su slavne dame željele skrenuti pažnju na važnost borbe protiv seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. No, u moru elegantno odjevenih ljepotica, na crvenom tepihu istaknula se i manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner, čija je prisutnost na dotičnom događanju mnoge iznenadila. Ipak, ono što je privuklo pažnju mnogih nije bio njezin glamurozan izgled već lice, koje je slavna manekenka očigledno podvrgnula estetskim korekcijama te je povećala usne. Ipak, niti punije usne, koje su svima zapele za oko, nisu uspjele odvratiti poglede od Kendallina lošeg tena na kojem su, unatoč pozamašnom sloju pudera, bile vidljive akne.

Iako manekenka zbog prirode svog posla pazi na prehranu i redovito njeguje kožu, sve je iznenadila izrazito lošom kožom lica, zbog koje inače na brojnim fotografijama rukama prekriva lice. Naime, iako na profesionalnim fotografijama izgleda besprijekorno, ona ima velike komplekse zbog nečistog tena – i to još iz rane mladosti. Kendall godinama ima problema s aknama a i danas joj se na licu ožiljci od akni.
Upravo zato lice u javnosti pokriva rukama, dok su sve mane na profesionalnim fotografijama, naravno, retuširane. Budući da sada nije mogla utjecati na fotografije, ljudi diljem svijeta komentirali su njezino nesavršeno lice. No lijepa Kendall nije dopustila da je zli jezici pokolebaju pa se žustro obrušila na kritike poručivši svojim obožavateljima: 'Nemojte dopustiti da vas tuđe kritike zaustave!' Za svoju je reakciju dobila veliku podršku pratitelja koji su joj poručili da je njezina poruka vrlo važna svim mladim djevojkama koje muku muče sa sličnim problemom. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia