Story radio
Početna Beauty 5606 prikaza 13. ožujka 2019.

Nov početak uz proljetno čišćenje. Dan počinje i završava čišćenjem kože.

Čišćenje lica prirodno je poput disanja. Ono oslobađa kožu i stvara temeljholističkog koncepta Dr. Hauschka njege kože. Vaša koža dobit će novu blistavu svježinu, čiste pore i zdravi, ružičasti ten

Rutina čišćenja za prirodno prekrasnu kožu u samo 3 koraka

Bilo da se ujutro pripremate za novi dan iliza večernji ritual prije spavanja, Dr. Hauschka koncept za njegu kože uvijek započinje s čišćenjem. Ovaj cijenjeni njemački kozmetički brand razvio je tijekom više od 40 godina zavidnu kozmetičku kulturu, a koncept čišćenja je u temelju njege. Također, Dr. Hauschka ne govori o tipovima, već o stanjima kože, a odlično je što su i u nas dostupni savjeti Dr. Hauschka edukatora koji vam mogu pomoći odrediti idealni dnevni kozmetički ritual.

 | Author:

1. Za svakodnevno čišćenje lica koristite Dr. Hauschka Umirujuće mlijeko za čišćenje lica, nježnu pročišćavajuću emulziju koja štiti kožu i njen zaštitni sloj te uklanja šminku poput pudera i ostalih proizvoda za podlogu lica.

 | Author:

2. S obzirom na to kako je područje oko očiju osjetljivo, važno je s čime čistite šminku. Nova Dr. Hauschka Emulzija za uklanjanje šminke oko očiju nježno i temeljito čisti područje oko očiju te uklanja čak i vodootpornu šminku s osjetljive kože. Ekstrakti ljekovitih biljaka vidca, ruže i komorača sinergijski umiruju osjetljivo područje oko očiju. Ovaj odstranjivač šminke oko očiju dvofazni je proizvod - emulzija vodenog sloja i sloja na bazi ulja. Zahvaljujući toj kombinaciji s lica možete ukloniti višeslojnu i vodootpornu šminku. Prije upotrebe protresite proizvod kako biste kombinirali dva sloja u odstranjivaču šminke za oči.

 | Author:

3. Nakon što ste očistili podlogu i šminku s očiju iskoristite Dr. Hauschka Kremu za čišćenje lica za uklanjanje ostatka šminke i zaštitu prirodnog lipidnog sloja na koži. Krema za čišćenje pravi je klasik i mnogima omiljeni preparat Dr, Hauschka kozmetike. Koži pruža osvježavajuće i nježno čišćenje koje poboljšava ten.

 | Author:

Dr. Hauschka preparati za čišćenje lica ne sadržeštetne sastojke i podržavaju aktivnost kože. Osimšto omogućava koži da diše, ovim ritualom čišćenjastvaramo preduvjete za prirodnu ljepotu.

Ne zaboravite kako je pri odabiru proizvoda za njegu potrebno pripaziti da isti odgovara stanju vaše kože. Upute za prepoznavanje vašeg stanja kože i mnoge druge savjete potražite na Dr. Hauschka konzultacijama i savjetovanjima.

Dr. Hauschka proizvode potražite u ljekarnama i bio&bio trgovinama.

Komentari