Story radio
Početna Beauty 6348 prikaza 12. ožujka 2019.

OLIVAL Vitaminski serum C – moćni saveznik kože

Olival je lansiranjem nove linije proizvoda postao prvi drogerijski brend prirodne kozmetike s visokokoncentriranim serumima

A jedna od novih zvijezda na tržištu kozmetike zasigurno je Olival Vitaminski serum C.

Dermatološka testiranja dokazala su snažan učinak vitamina C u smanjenju oksidativnog stresa kože, te kod visokog zagađenja zraka koje uzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom jedan od najsnažnijih antioksidansa učvršćuje tonus kože i potiče proizvodnju kolagenih vlakana.

 | Author:

AnchorKako je poznato da je C vitamin snažna kiselina topiva u vodi i kao takva nepodesna za upotrebu direktno na koži i nestabilna u kontaktu sa zrakom, u Olivalu su upotrijebili ester vitamina C koji se postupno 'otpušta' u kožu i ima produženo djelovanje pH Vitaminskog seruma C podešena je na 6,4 što je optimalno da ne izaziva peckanje, a održava stabilnost proizvoda.

Vitaminski serum C namijenjen je mlađim osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci. Posebno se preporuča svima koji većinu vremena provode u zatvorenim prostorima ili dijelovima grada gdje je primjetno onečišćenje zraka.

 | Author:

Ovo su razlozi zbog kojih ćete obožavati Olival Vitaminski serum C:

    smanjuje vidljivost hiperpigmentacije

    smanjuje oksidativni stres kože

    ublažava prve bore

    poboljšava mladenački izgled kože

    učvršćuje kožu i potiče proizvodnju kolagena

    sadrži 10% aktivnog vitamina C

SAVJET VIŠE: Serum se koristi dva puta dnevno i nanosi na lice kao podloga prije klasične dnevne kreme.

 

Komentari