Story radio
Početna Beauty 7231 prikaza 06. rujna 2018.

Znamo kako zadržati svjež izgled

Profimedia.

Jeste li već isprobali dva top domaća beauty proizvoda koja sadrže magični sastojak koji će pomladiti vašu kožu?

Kada je jedan novinar posjetio japansko selo Yuzuri Hara kako bi otkrio zašto tamo muškarci i žene u osamdesetim i devedesetim godinama života imaju glatku kožu, gotovo bez bora i imaju predivnu bujnu kosu, pokazalo se da tajna leži u hijaluronske kiselini koju su stanovnici dobivali iz tofua i soje koje su konzumirali. Iako je hijaluronska kiselina otkrivena još 1934. godine, tek je s pričom o japanskom selu doživjela pravi boom. Danas je ona dostupna u svim mogućim oblicima u kozmetičkoj industriji, od kapsula i krema do injekcija. Mi smo pronašli dva odlična proizvoda – dnevnu i noćnu kremu prekrasne strukture, domaćeg proizvođača, koja će i vašu kožu predivno pomladiti.

U ČEMU JE TAJNA HIJALURONSKE KISELINE?

Njena glavna sposobnost je da zadržava vodu i to bolje od bilo kojeg drugog prirodnog ili sintetičkog polimera. Znate li kako samo jedan gram hijaluronske kiseline može zadržavati i do šest litara vode?
Upravo je voda ono što našu kožu čini mladolikom, mekom i elastičnom, jer s godinama naša koža gubi vlažnost, što se na njoj i vidi. Nikako joj osim godina ne pomažu niti oštećenja uzrokovana dugotrajnim izlaganjem sunčevim zrakama i djelovanje drugih faktora kojima smo svakodnevno izloženi.
Hijaluronska kiselina koži pomaže tako da povećava postotak vlage u koži te istovremeno ojačava zaštitne barijere kože. Nju možemo pronaći u dnevnoj i noćnoj njezi ovih proizvoda, koji su dodatno obogaćeni luksuznim sastojcima koje vasa koža itekako zaslužuje:

 | Author:

ELICRISIA GOLD hidratantna dnevna krema bogata je hijaluronskom kiselinom, ali i obogaćena 24- karatnim zlatom, eteričnim uljem smilja i uljem ploda divlje ruže te karotenoidima i fitoskvalanom. Sve su to sastojci koji će vašoj koži pomoći da se hidratizira, povrati elastičnost i uspori starenje. Koža će vam tijekom svakodnevnog korištenja biti glatka i meka.
SLIKA PROIZVODA


NOĆNA NJEGA
ELICRISIA GOLD obnavljajuća noćna krema regenerirat će vašu kožu dok vi odmarate, a jutro ćete dočekati bez zatezanja, sivog tona i bora. Hijaluronskom kiselinom optimalne veličine molekule ova krema potiče imunološki sustav kože. Uljem ploda divlje ruže djeluje na hiperpigmentacije, ožiljke i bore, dok koloidnom otopinom 24k zlata energizira stanice. Ova noćna krema koži osigurava sve potrebne regenerativne fito-nutrijente i neutralizatore slobodnih radikala, kako bi vasa koža bila zaštićena.
 

 | Author:

 


 

 

Komentari