Prvi Aveda Hairlab salon by Ruža, koji nudi najnoviji koncept njege za zdravu, blistavu i bujnu kosu te potpuno personalizirane Aveda hair SPA čarobne rituale za zdravlje i njegu kose i vlasišta, otvoren je u hotelu Bellevue u uvali Čikat. Lošinjski Aveda Hairlab salon by Ruža, ime proslavljenih zagrebačkih frizerskih salona iza kojih stoji tradicija duža od 40 godina i bezbroj zadovoljnih klijentica, sada ekskluzivno u Hrvatskoj nudi jedinstvenu dijagnostiku kose mikrokamerom. Dijagnostika mikrokamerom, dostupna u ovom salonu – trendseteru na području frizerskih inovacija i omiljenom odabiru trendsetera i celebrityja, uključuje pregled i analizu vlasišta i kose, dajući pritom uvid u problematične zone. Nakon detaljne dijagnostike slijedi personalizirana terapija, koja stručnjacima daje smjer za stručnu, terapijsku njegu do zdrave, sjajne i bujne te potpuno savršene kose.

Inovativni hair spa koncept u hotelu Bellevue omogućuje vam daljnju terapiju u skladu s vašim individualnim potrebama, a sve u svrhu postizanja zdravijeg vlasišta i kose. Odmor u Bellevueu idealno je vrijeme da svojoj kosi pružite cjelovitu hair spa terapiju, čiji su prvi rezultati vidljivi nakon dva do tri tretmana. Naime, Aveda Hairlab salon by Ruža nudi jedinstvene detox tretmane vlasišta, tretmane za jačanje i gustoću kose, kao i tretmane za obnavljanje, punjenje i intenzivno hranjenje kose. U skladu s konceptom novootvorenog salona u hotelu Bellevue, nezaobilaznim se nameće i najintegralniji holistički, ujedno i Aveda signature, tretman dostupan u salonu – Aveda Botanical Therapy – koji djeluje na opuštanje duha i tijela, tretiranje kose i vlasište te omogućuje cjelokupan well-being gostiju.

Svi dostupni tretmani bazirani su na organskim proizvodima najpoznatijeg i jedinog potpuno prirodnog profesionalnog brenda za njegu kose, lica i tijela Aveda. Tako svaki dolazak u Aveda Hairlab salona by Ruža omogućuje sensorial experience, uživanje u opuštajućoj i stimulirajućoj masaži vlasišta, vrata i ramena biranim esencijalnim uljima, nakon čega slijede dijagnostika i daljnja individualna terapija. Jedan od proslavljenih tretmana je Aveda Ruža Pure Hair and Scald Detox tretman, koji kosi pruža intenzivnu detoksikaciju, otklanjanje svih nečistoća i toksina, pojačanu oksigenaciju i prokrvljenost vlasišta, što utječe na očuvanje željene razine kolagena u kosi. Upravo će ovaj intenzivni detoksikacijski tretman kosi omogućiti zasluženi odmor, kako bi se kosa i vlasište detoksicirali od svih štetnih utjecaja i naslaga, mrtve stanice bile uklonjene, što je ključno za zdravlje vlasišta i čarobnu kosu.

Tijekom boravka u hotelu Bellevue gosti mogu zabljesnuti potpuno novom bojom kose, i to zahvaljujući novim top trendi Aveda koloracijama za kosu. Svaka od Aveda boja za kosu 98 posto je prirodna, nije testirana na životinjama te je obogaćena uljima suncokreta, ricinusa i jojobe. Važno je istaknuti da zahvaljujući svojim hranjivim svojstvima Aveda boje za kosu poboljšavaju stanje i strukturu kose, daju joj prekrasnu intenzivnu boju i željeni odsjaj. Ružini stručnjaci, koji se mogu pohvaliti s više od milijun izvedenih koloracija, razvili su tehniku Ruža Color Contouring kojom se vizualno „preoblikuje“ lice, a sjenčanjem pramenova kreira prirodan izgled frizure blistavih odsjaja. Tako se smeđa ili bakrena kosa sjenča tehnikom ton-na-ton kako bi se i do tri tona svjetlijim prijelazima postigao omekšan izgled pramenova, a rezultat je osvježena, blistava i potpuno savršena kosa. Pored tehnike Ruža Color Contouring, tu su i ostale Ruža signature tehnike bojenja Eclipting, Bronde, Shaoutush, Balayage i Baby lights, koje su dostupne u svim Ružinim salonima.

Uz iznimnu kvalitetu i učinkovitost potpuno prirodnih Avedinih proizvoda, slaže se i misija poslovanja Aveda Hairlaba, koja je u skladu sa svim načelima zaštite prirode i očuvanja okoliša koja vladaju i u uvali Čikat te u ponudi hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas. Aveda Hairlab salon by Ruža u lošinjskom hotelu Bellevue svojim jedinstvenim tretmanima za besprijekornu njegu kose, svim gostima i stanovnicima otoka Lošinja stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 13 do 21h. Ne propustite iskoristiti odmor u hotelu Bellevue i zablistati u punom sjaju i pružiti kosi mogućnost čarobnog iskustva u tretmanima Aveda Hairlab salona by Ruža