Polako se 2017. bliži svom kraju, a s njom odlaze i neki beauty trendovi koji su proteklih mjeseci preplavili društvene mreže. Nekoliko vizažista zaduženih za besprijekoran izgled celebrityja otkrilo je o kojim je trendovima riječ. 1. Previše highlightera 'Stvarno bih volio vidjeti da se highlighter potpuno izbaci ili barem smanji u upotrebi', izjavio je Robert Sesnek, vizažist koji je uljepšavao lica Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Adriane Lime i Lily Aldridge.

2. Oštro konturiranje 'Više ne mogu podnijeti oštre konture', rekla je Desirae Cherman koja surađuje s Lili Reinhart, Natalijom Dyer i Camilom Mendes. 'Većinu vremena ova tehnika šminkanja izgleda dobro samo za večernji izlazak ili za događaje na kojima ćete se fotografirati', dodao je Rober Sesnek.
3. Preguste obrve 'Volim, volim, volim pune i guste obrve, ali one koje su toliko guste da nemaju nikakve prozračnosti ili osjećaja stvarnih vlasi previše su čak i za mene', izjavila je Fiona Stiles, koja radi s Lily Collins, Jennifer Garner i Gabrielle Union.
4. ‘Zamaskirano’ lice 'Mislim da je tema za 2017. bila – što lažnije, to bolje! Šminka je zabavni alat koji možemo upotrijebiti za poboljšanje prirodne ljepote, a ne za potpuno maskiranje', objašnjava Julianne Kaye, čije su klijentice Beyoncé, Sanaa Lathan i Dove Cameron.

A post shared by Sazan Hendrix (@sazan) on

5. Precrtane usne 'Da budem sasvim iskrena, ne vidim što nije u redu s tanjim usnama, ali ako ih baš morate povećati, učinite to suptilno s malo highlightera na u sredini', dodala je Kaye.

A post shared by Sam Mepham (@makeupby_samm) on

N. P. Fotografije Instagram