Luksuz ne poznaje granicu kada je riječ o njezi lica. Serum od dijamanata, krema od zlata, maska za lice od kofeina… Sve su to pomalo neočekivano učinkoviti sastojci koji pomažu našoj koži da izgleda mladoliko, bore se protiv podočnjaka i vidljivo smanjuju bore. Sigurno ste primijetili da svi govore o važnosti vitamina u proizvodima za njegu lica, no najnovija linija Excellence, iz laboratorija Eisenberg Paris, ponukat će vas da deklaracije kozmetičkih proizvoda čitate sa znatno više pažnje.

Linija se sastoji od šest nevjerojatnih krema kojima je na prvom mjestu pomlađivanje, zatim uklanjanje umora s lice te hidratacija, naravno. Isprobate li bilo koju od njih, uvjerit ćete se u blagodati sastojaka poput zlata, dijamantnog praha, kofeina i vitamina E.

Excellence Energie Or Soin Jour (1985 kn/50 ml)-dnevna krema s peptidima svile presvučenim slojem čistog zlata smanjuje stres stanica kože uzrokovan oksidacijom.

Excellence Energie Diamant Soin Nuit (2109 ml/50 ml) krema-noćna krema s pravim dijamantnim prahom koji stimulira mikrocirkulaciju, usklađuje ten i daje blistavost koži.

Excellence Serum Diamant (2379 kn/30 ml) serum za lice i vrat čiji je sastojak pravi dijamantni prah koji stimulira mikrocirkulaciju, odgovoran je za balansiranje tena te lijep izgled kože.

Excellence Masque Creme Magique (755 kn/30 ml)- maska za područje oko očiju s kofeinom smanjuje tamne krugove i natečenost.

Excellence Creme Somptueuse (839 kn/30 ml)- krema za područje oko očiju koja sadrži vitamin E za optimalnu zaštitu protiv slobodnih radikala.

Excellence Soin Sublimateur (839 kn/30 ml)- gel-krema za područje oko očiju koja pomoću patentirane Trio-Molecular® formule teksturu kože trenutno čini teksturu kože glatkom i gustom, a drenažni kompleks vidljivo smanjuje tamne krugove i natečenost.

EISENBERG Paris linija za njegu lica dostupna je u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr

EISENBERG je jedan od vodećih brandova proizvoda za njegu kože diljem svijeta. Opsežno iskustvo u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja uz istinsko stručno znanje u borbi protiv starenja omogućilo je njegovom osnivaču Joséu Eisenbergu kreiranje proizvoda koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti. Uz podršku sina Edmonda Eisenberga i njegovog tima, uvijek traži savršenstvo, a elegancija, luksuz i bezvremenost glavne su karakteristike svih EISENBERG Paris proizvoda.