Story radio
Početna Beauty 920 prikaza 03. siječnja 2019.

Posebni sjaj omiljene voditeljice

Raskošni tragovi šljokica zlaćanog sjaja veliki su hit ovih blagdana, a isprobala ih je Antonija Stupar Jurkin kojoj se njihov sjaj našao, pomalo neočekivano, na dekolteu i ramenima dok su oči i usne akcentirane glamuroznim potpisom atraktivnog novogodišnjeg stila

Novi look

 | Author:

Ove fotografije konkretan su dokaz da su vrhunski vizažisti istinski umjetnici koji igrama bojom i nanošenjem tekstura mogu postići sasvim novi look. Tamnije sjenilo na kapcima, uvijek atraktivne usne boje ljubavi i pregršt šljokica na tijelu savršen su odabir za besprijekoran ulazak u novu godinu. Cheers! 
 
Usne FENTY BEAUTY STUNNA LIP PAINT
Oči MAC Cosmetics Shiny Pretty Things
Lice MAC COSMETICS COMPACT/MEDIUM DEEP
Šljokice MÜLLER

Robusna strana

 | Author:
Mokri izgled kose, odnosno wet look, besprijekorno dočarava groznicu rasplesane silvestarske noći, kada su dramatični make up i visoki sjaj na kapcima posebno na cijeni, naročito u kombinaciji sa senzacionalno akcentiranim usnama.

Usne i oči AURA ONE KISS, 
MAC COSMETICS CLEAR GLOSS
Oči MAC Cosmetics PRO LONGWEAR EYE LINER

Visoki sjaj

 | Author:

Ležerna i jednostavna, sleek frizura u prvi plan stavlja precizno nanesene šljokice, koje Antoniji daju dozu provokacije, ali i neospornoga glamura - baš poput predivne vizije kultne egipatske kraljice Nefertiti.
 
Oči MAC COSMETICS PRO LONGWEAR EYE LINER
Usne chanel coco rouge 402 adrienne
Šljokice MÜLLER

 

 

Pripremio: Marko Banjavčić

Fotografije: Srećko Rundić 

Make up: Karlo Rusan/Ruka beauty

Kosa: Zvonimir Franić

Komentari