Story radio
Početna Beauty 175 prikaza 14. svibnja 2019.

Poznate dame otkrile tajnu lijepih nogu

Koja je tajna lijepih nogu bez osjećaja težine i umora, čak i nakon dugog dana u visokim potpeticama ili noći na plesnom podiju, otkrile su brojne poznate dame na predstavljanju Cedralexa, nove francuske kreme tvrtke Servier Healthcare

Među prvima osjećaj opuštanja i relaksacije iskusile su pjevačice Indira Levak i Lara Antić Prskalo, glumica Ana Maras Harmander, plesačica Andrea Solomun, voditeljice Nina Slišković Goleš i Aleksandra Milinković, a priliku da otkriju izvor energije za umorne noge nisu propustile ni brojne influencerice, poput Maše Zibar, Mateje Frajsberger, Ivane Blažoti Mioč i brojnih drugih.

S predivnim pogledom na Zagreb u Rooftop baru Belvedere u utorak 07. svibnja francuski brend Servier Healthcare predstavio je svoj novi proizvodi - kremu Cedralex koja vraća energiju umornim nogama, pruža osjećaj opuštanja i osvježenja, a uz to hidratizira kožu i odmah poboljšava izgled nogu.

Servier Healthcare udružio je snage s vodećim stručnjacima s područja francuske kozmetike te kreirao onu idealnu ljetnu krema koja pruža brz učinka rashlađivanja nogu. Tajna Cedralexa leži u tri pomno odabrana sastojka. Ključni je cedrat, čuveni predak današnjeg limuna, koji raste na francuskom otoku Korzici, a poznat je po svojim tonizirajućim, anti-oksidativnim i vitalizirajućim svojstvima. Drugi sastojak je menta koja pruža osjećaj svježine, dok posebno razvijen molekularni kompleks hidratizira kožu.

 | Author:

“Servier Pharma, neovisna francuska farmaceutska zaklada za razvoj novih lijekova, stavila je na tržište svoj prvi kozmetički proizvod, energizirajuću kremu za noge Cedralex. Kremu su vrlo brzo prigrlili zdravstveni radnici u Hrvatskoj, svjesni važnosti energije u nogama prilikom pomaganja drugima. Došlo je vrijeme da se ove jedinstvena krema predstavi javnosti. Naše noge su stupovi našeg tijela i pokretljivosti, imaju važnu estetsku i zdravstvenu komponentu, a prije svega simboliziraju našu energiju, vitalnost i optimizam. To su razlozi zbog kojih se Servier Pharma strastveno odlučuje ulagati u istraživanja zdravlja i ljepote nogu već desetljećima, ujedinjujući znanstvenu i senzorijalnu stručnost. Cedralex je odlično prihvaćen od strane javnosti na prvom hrvatskom eventu”, naglasio je dr.med Dinko Lupi, national marketing manager Servier Pharme.

Cedralex privlači i svojim mirisom koji podsjeća na francuski parfem, a na njega nisu ostale imune brojne poznate dame. Na licu mjesta tajnu energizirajućih nogu isprobale su pjevačice Indira Levak i Lara Antić Prskalo, plesačica Andrea Solomun i glumica Ana Maras Harmander, kojima će nakon nastupa, treninga i probi Cedralex vratiti osjećaj opuštenosti. Brojne influencerice, poput Maše Zibar, Ivane Blažoti, Ane Zibar, Matee Frajsberger, Lidije Šeatović, Petre Mamić i Korane Marović, također su željele isprobati proizvod koji je stvoren za proljetne i ljetne dane.

Uz Cedralex su vaše noge spremne za sve ljetne izazove. Svoj novi najdraži ljetni proizvod potražite u vašoj najbližoj ljekarni, a kupiti ga možete i klikom na web trgovinu.

 

Komentari