Početna Beauty 9 prikaza 05. prosinca 2017.

Poznate Hrvatice posebno zimi brinu o svom tijelu

Tara Rosandić_Ana Maras Harmander_Vanda Winter_Petra Kurtela

Šveđani smatraju da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate "baš kako treba" – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Jedan od legendarnih kozmetičkih brendova kraljevine na sjeveru Europe, Barnängen, iz rodnog Stockholma stigao je u Hrvatsku i na šarmantnom brunchu nadahnutom švedskim stilom življenja okupio brojne poznate obožavateljice kvalitetne kozmetike i njege: Antonija Stupar Jurkin, Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Vanda Winter, Anita Dujić, Petra Kurtela, Tara Rosandić.

Mirna Tumpa Vuksan_Antonija Stupar Jurkin_Vesna Glišić | Author: Mirna Tumpa, Vuksan Antonija Stupar, Jurkin Vesna Glišić
Mirna Tumpa, Vuksan Antonija Stupar, Jurkin Vesna Glišić Čuveni Barnängen kruti sapun po kojem je tvrtka postala poznata, lansiran je 1873. godine. Proizvodio se ručno, a proizvodnja jednog sapuna trajala je i do 10 dana. Od 1876. godine Barnängen je zvanični dobavljač kraljevskog dvora. Od tada ovaj brand odlikuju izvorni i nježni proizvodi za njegu tijela, koji pružaju osjećaj čistoće i njege nadahnute prirodom, a generacije Šveđana koriste ih i vole i dan danas. Barnängen je brand koji se vodi popularnom švedskom riječi – lagom, a upravo ona najbolje opisuje središte ravnoteže, sretnu sredinu i pristup „baš kako treba“. Vođen ovom mišlju, tradicionalni švedski brand u stvaranju svojih proizvoda spaja sastojke nadahnute prirodom nordijskog sjevera i švedskom estetikom. Proizvodi su bogati, a lagani, oživljavaju, ali i opuštaju, njeguju, ali i osvježavaju. Istovremeno su snažni, ali i nježni, sve što tražimo u svakom kozmetičkom proizvodu.
Vanda Winter_Tara Rosandić_Ana Maras Harmander_Petra Kurtela | Author: Vanda Winter, Tara Rosandić, Ana Maras Harmander, Petra Kurtela
Vanda Winter, Tara Rosandić, Ana Maras Harmander, Petra Kurtela Balzami, kreme i losioni za tijelo te ulje i gelovi za tuširanje i kupanje u dvije proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, pravi su spoj prirode i znanosti, nadahnuti švedskom prirodom i klimom, a oblikovani prema nekim od najstarijih švedskih tradicija. Sastojci inspirirani nordijskom prirodom podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima. Kao rezultat toga, Barnängen proizvodi za njegu tijela sadrže ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama koje kožu štite od isušivanja i iritacije kao što je već poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od nordijskih predaka.
Predstavljanje novog švedskog branda Barnangen (3) | Author:
Izbor kozmetike s dodanim mirisima koji odaju počast nordijskim ljepotama, simbolima ženstvenosti i stila, potpuno se uklapaju u Barnängen misiju - pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu. Budući da je doživljaj prirode važan dio nordijskog života i nit vodilja izrade svakog Barnängen proizvoda, ljubiteljice dnevne rutine njege tijela sada će biti sretnije no ikada jer mogu pružiti koži ljubav na švedski način.
Predstavljanje novog švedskog branda Barnangen (1) | Author:
Predstavljanje švedskog branda Barnangen (4) | Author:
Foto: Promo

Komentari