Olival Serum protiv bora sa zelenom kavom – namijenjen je za dnevnu i noćnu njegu svih tipova kože. Ublažava bore i povećava elastičnost kože. Sadrži ulje zelene kave, makadamije i jojobe. Sadrži ulje zelene kave, makadamije i jojobe. Serum na bazi ulja zelene kave smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje novih. Na prirodan način povećava elastičnost kože, potiče obnavljanje kolagena i ublažava proces starenja kože. Serum se nanosi na područje oko očiju, a može biti i podloga za dnevnu i noćnu kremu.

Lagana krema sa zelenom kavom – namijenjena je za dnevnu njegu svih tipova kože. Lagana krema protiv bora na bazi ulja zelene kave dubinski hidratizira kožu i vidljivo smanjuje bore. Kožu čini glatkom i svilenkasto sjajnom jer obnavlja kolagen i elastin te usporava proces starenja kože. Nanosi se na očišćenu kožu lica ujutro i/ili tijekom dana.

Šalica coffee to go – prirodna šalica bez bisfenola i bilo kakvih drugih štetnih tvari dolazi u pakiranju od 400 ml. 

Novim godišnjim pretplatnicima na Cosmopolitan darujemo – Olival set Zelena kava (lagana krema i serum protiv bora te šalica coffee to go) čija je vrijednost 130 kuna. Ponuda godišnje pretplate na Cosmopolitan vrijedi do 5. kolovoza 2019. godine, a uključuje 12 brojeva časopisa i dar. 

Za pretplatu nazovite nas na +385 1 6300 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr
 3:38 PM 7/29/2019