Princezu Dianu obožavali su ljudi dijeljm svijeta, a za njezina života mediji su je pratili u stopu. Osim što je ljudima bila zanimljiva zbog svoje životne priče, Diana se uviejk isticala svojim izgledom te je nametala trendove u svijetu ljepote. Tako je, dok je bila živa, princeza poularizirala plavu olovku za oči, a taj trend podijelio je mišljenja pa trend nije dugo živio.

Ipak, čini se kako će ove sezone plava olovka za oči ipak doživjeti svoju renesansu. Mnoge vizažistice i ljubiteljice mode svoje su kapke istaknule upravo ovim komadom šminke, a Instagram svaki dan broji sve više fotografija označenih baš tim tagom. Ipak, postoji jedna zanimljivost, a to je da princeza Diana plavu olovku nije koristila sve dok nije upoznala vizažisticu Mary Greenwell koja joj je objasnila da joj ona najbolje pristaje uz boju očiju.

Čak i ako niste plavooki, ovaj trend ne morate zaobići. Biranje tamnijih nijansa plave olovke za smeđe oči i onih u tonovima plavozelene za zelene oči opcija su za sve one kojima se ovaj trend dopada, a nemaju plave oči. Također, ako niste ljubiteljica plave olovke, plavo sjenilo za oči u kombinaciji s crnim tušem za oči također će izgledati vrlo dobro.

Foto: Instagram