Od sutra sam na dijeti. Od sutra krećem sa vježbanjem. Ljeto je iza ugla. Nema više slatkiša, nema više sokova. Od sutra. Dosta mi je celulita i masnih naslaga. Dosta. Teretana - stižem.

Zvuči poznato? Svi jako dobro poznajemo sutra, to posebno sutra koje nikada ne dolazi. I svi se oko njega grizemo iako nas većina muči muku sa istim problemima. Pritisci poput dolaska ljeta, a s njime i promjena garderobe koju ono donosi normalna su pojava, pogotovo kada se celulit i masne naslage udruže u zajedničkog neprijatelja broj 1. Nadodajmo na to i zgusnut raspored koji nam svakodnevnica većini donosi i logičan je zaključak da nam vremena za posvetiti se samima sebi najčešće kronično nedostaje.

No što ako rješenje svih tvojih briga vezanih uz oblikovanje tijela nije mukotrpan i često bolan proces, već efikasno, brzo i bezbolno iskustvo čije ćeš pozitivno djelovanje odmah vidjeti?

Adora Beauty Retreat nova je oaza ljepote opremljena visokom tehnologijom, stručnim osobljem te vrhunskom kozmetikom, specijalizirana za pružanje neinvazivnih tretmana za mršavljenje, anti-aging te laserskih tretmana. MedContour Multipower, Renew LIFT ili CACI samo su neki od poznatih tretmana kojima svakodnevnom pomažemo našim klijenticama i klijentima na njihovom beauty putovanju.

U želji da vam olakšamo pripreme za ljeto, bez briga o masnim naslagama i celulitu, za sve naše posjetitelje pripremili smo posebnu akciju.

Svima koji do 01.05. 2019. uplate 4 tretmana Med Contour Multipower uređajem poklanjamo još 4 tretmana gratis!

Med Contour uspješno razgrađuje masno tkivo koristeći sinergijski učinak ultrazvuka I radio frekvencije čime opuštena koža postaje stvar prošlosti, a uglađena i meka koža tvoja budućnost.

Akcija se odnosi na sve zone koje se tretiraju Med Contourom, a ovom prilikom nudimo i opciju beskamatnog plaćanja na rate putem kartica.

Iskoristite ovu priliku i zablistajte ovoga ljeta uz Med Contour Multipower – najizvođeniji nekirurški tretman u svijetu.

Nalazimo se u Zagrebu na adresi Otona Župančića 16, u sklopu međunarodnog medicinskog centra Ars Salutaris.

Za više infromacija o akciji posjetite: www.adora.hr, a svoj termin slobodno zakažite na:
MOB: +385 91 4095 270
Tel: +385 1 4095 270
E-mail: info@adora.hr