Motiv darivanja uvijek su emocije koje nas potiču da uljepšamo odnos s drugima, stoga je teško reći tko je sretniji - osoba koja daruje ili ona koja prima dar. Brend prirodne kozmetike L'Erbolario pripremio je prave beauty poslastice za sve koji razmišljaju čime iznenaditi voljene osobe, ali i sve nas koji - htjeli to priznati ili ne - priželjkujemo dar pod božićnim drvcem.

Ima li boljeg poklona od kozmetičkih poslastica koje laskaju koži na potpuno prirodan način? Ljubičasta linija Dance of Flowers oduševit će ljubitelje cvjetnih nota, a veličanstvena biljka rabarbara svu će svoju raskoš otkriti u zelenoj varijanti gelova za tuširanje, krema za tijelo, mirisnih sapuna i parfema. L'Erbolario proizvodi mogu se kupiti u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Paket sadrži Dance of Flowers gel za tuširanje (250 ml) i kremu za tijelo (200 ml), L'Erbolario. Ovaj idealan dar za nju i njega, zapakiran u praktičnu vrećicu s cvjetnim ukrasima, sadrži Rabarbara gel za tuširanje (250 ml) i kremu za tijelo osnažujuće svježine (200 ml), L'Erbolario gel za tuširanje s koktelom cvijeća, L'Erbolario svjež i intrigantan parfem za nju i njega s citrusnim notama, L'Erbolario mirisni sapun koji istodobno čisti, ali i održava vlažnost i toniranost kože, L'Erbolario mirisni sapun prepun biljnih ulja koji djeluju tonificirajuće, L'Erbolario Mirisna, cvjetna krema hrani i štiti kožu, L'Erbolario.