Tko je najviše utjecao na vaše beauty navike?

U posljednje vrijeme to su najviše beauty blogeri. Kako i sama vodim modni blog te na svom YouTube kanalu objavljujem beauty videa i tutoriale, volim poslušati kako strani blogeri vode računa o svom licu te koje su im beauty navike. Kratak video vrlo je jednostavan način da doznate zanimljive trikove i savjete od ljudi koji zaista probaju određene proizvode i rade recenzije.

Držite li se nekoga narodnog recepta za njegu kože?

Imam jako suhu kožu pa moram i nekoliko puta na dan koristiti mlijeko za tijelo. Kada imam vremena, volim si sama pripremiti mlijeko za suhu kožu. Narodni recepti iziskuju malo vremena, ali rezultati su odlični. Riječ je o krastavcu koji treba oguliti i naribati te protisnuti i procijediti kroz gazu. S dobivenom tekućinom treba pomiješati sok od mrkve i bademovo ulje. Prije svakog nanošenja smjesu treba dobro promiješati, a potom nanijeti na čistu kožu. 

Kako njegujete lice?

Moja dnevna njega počinje čišćenjem. Nakon toga nanosim hidratizirajući losion (tonik), zatim aktivni serum koji dubinski hidratizira kožu, a na osjetljivo područje oko očiju posebnu kremu. Bogatu hidratantnu kremu stavljam na kraju, a koristim Chanelovu liniju Hydramax.

A kosu?

Za njegu moje kose zadužen je salon Franić, gdje jako paze na dubinsko hranjenje kose proizvodima Kérastase ili Alterninim koji imaju prirodnu bazu pa ne sadrže sulfate i parabene. Ljeti volim prekriti kosu slatkim šeširićem ili šiltericom da je zaštitim od sunca. 

Kako održavate liniju?

Moram priznati da liniju najviše mogu zahvaliti genima, no vrlo je važno jesti uravnoteženo i zdravo. Sve više pazim što jedem i nastojim da mi prehrana bude što kvalitetnija. Jedem puno voća i povrća. I vježbam.