Malo tko ne bi u masi primijetio Sophiu Hadjipanteli, Grkinju koja svoj uspjeh duguje posebnosti koju većina djevojaka smatra neprivlačnim - spojenim i gustim obrvama. Njegovanje prirodnog i tamnog, takozvanog unibrowa, ova manekenka postala je prava senzacija na društvenim mrežama, zbog čega su joj se otvorila brojna vrata u modnoj industriji.

Sophia se morala priviknuti na stalne poglede ljudi, no nije joj puno trebalo. 'Jednostavno hodam ulicom bez ikakvog razmišljanja. Negativne, pozitivne, ohrabrujuće, ponižavajuće i bilo kakve druge reakcije su mi zabavne. Ne osvrćem se previše na komentare', priznala je Grkinja prilikom gostovanja u emisiji Good Morning Britain.

Bez ustručavanja, ova 21-godišnjakinja ističe kako voli mijenjati izgled te nastoji razbiti predsrasude i stereotipe o ljepoti koji dominiraju svijetom. 'Pretpostavljam da su me tvrdoglavost i buntovnost dovele do toga da sam radila ono što sam zaista željela', objasnila je i dokazala kako su hrabrost i 'nedostaci' ono što čini pravu ljepotu.