Tri nova kista koja će vam omogućiti idealan ljetni makeup, pogodan za visoke temperature, upravo su izašla iz ove tvornice kistova, koji su prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, velikom rasponu modela kistova različitih namjena i modernom dizajnu. Uz omiljene bronzere i highlightere te rumenila u svim ljetnim bojama, ove sezone u kozmetičkoj torbici trebate tri osnovna kista: kist 21 – konture, kist 22 – highlight te kist 23 – konture.

 Nakon ogromnog uspjeha, koji je postigao sa svojim setovima, Noelle je osvojio srca beauty obožavateljica širokom paletom pojedinačnih kistova zahvaljujući kojoj svatko može kreirati vlastiti set na temelju osobnih želja i potreba. Svaki kist u imenu već otkriva svoju namjenu pa je odabir odgovarajućih kistova jednostavan. Kist 21 kako mu ime kaže služi za savršeno konturiranje podloge. Bilo da je u pitanju puder u kamenu, rumenilo ili bronzer, ovaj okrugli kist kosog ruba savršen je za nanošenje.

Ovo je posebno važno ljeti jer je za postojanost makeup looka ključna dobro nanesena i postojana podloga, koja će izdržati sve ljetne avanture od jutra do mraka. No, da bi vaš look bio savršeno uglađen i ostavljao dojam osunčane i prirodno preplanule kože, s kistom 22 nanijet ćete highlighter i bronzer majstorskim potezima baš poput profesionalnog vizažiste. Njegova mekoća i savršena zaobljenost idealno prianjaju uz obraz što garantira zdravi sjaj na vašem licu. Finalni izgled vašem ljetnom makeup looku dat će potez kistom 23, koji služi za sitne konture i područje oko očiju. Ako želite postići dramatičan pogled ispod obrva, ovim kistom koji doseže i do najskrovitijih mjesta na licu, postići ćete najbolji efekt. Bilo da želite dramatičan, nježan, trendy ili prirodan izgled, uz pravi odabir boja s Noelle kistovima, postići ćete savršen izgled.

Lijepo dizajnirani kistovi koraljno pastelne boje vrlo su praktični i stanu u svaku makeup torbicu. Izrađeni su od sintetičke dlake vrhunske kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, idealni su za lagano nanošenje makeupa. Noelle kistovi dostupni su u Bipa drogerijama, uskoro i u odabranim dm poslovnicama te na www.noellebrush.com.