Story radio
Početna Beauty 3491 prikaza 03. lipnja 2019.

Trend za kojim su 'poludjele' domaće cure

instagram screenshot.

Retro je u modi

Frizure su se oduvijek bile jedan od omiljenih ženskih aduta, koji na najbolji mogući način naglašava njihove crte lica ili pak skriva sitne nepravilnosti. Dobra frizura čini razliku čak i u najjednostavnijem looku, a ovoga proljeća domaće su djevojke prigrlile retro trend kojim dodatno naglašavaju svoju njegovanu kosu. Naime, riječ je o retro ukosnicama i efektnim kopčama koje su se vratile u središte beauty trendova, a na društvenim mrežama njima su se pohvalile supruga nogometaša Matea Kovačića, 25-godišnja poduzetnica Izabel Kovačić, svestrana influencerica i bivša modna dizajnerica 46-godišnja Borna Kotromanić i 25-godišnja blogerica Isabella Rakonić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Lijepa Izabel odlučila se za kopče ukrašene umjetnim bijelim biserićima, a svoju je dugu, valovitu kosu njima učvrstila s jedne strane glave, dok joj je s druge kosa opušteno padala uz lice. Na taj je način vrlo jednostavnim, a efektnim ukrasom zaokružila cijeli svoj stajling te ujedno dodatno naglasila ljepotu svoje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Za slične se špange odlučila i Borna Kotromanić, no njezine su bile biserne, pravokutnog oblika. Također se opredijelila za kombinaciju dvije špange, po jednu je stavila sa svake strane glave te ih je, baš poput komada nakita, kombinirala s bisernom ogrlicom. Borna je ujedno pokazala da ovaj trend nije rezerviran samo za svečane prigode, pa je iste špange nosila i na sat baleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Borna Kotromanić (@bornakotromanic)

Blogerica Isabell Rakonić odabrala je nešto decentniji ukras za kosu, pa se umjesto kopči odlučila za srebrnkaste ukosnice. Ona ih je baš poput Izabel stavila samo na jednu stranu glave, a svojem je stajlingu njima dala dozu ležernog glamura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Isabella Rakonic (@isabellaerakonic)

Komentari