Obožavatelji Halle Berry jednostavno gube razum zbog činjenice koliko glumica izgleda nevjerojatno. Iako joj je sa 19 godina dijagnosticiran dijabetes, nakon nekoliko godina i proživljavanja teških situacija, Halle je shvatila da mora unijeti promjene u životne navike.

Iz prehrane je izbacila prerađene šećere i kruh, a na jelovniku se trudi imati samo zdravu hranu, koja uključuje mnogo povrća.
"Moja je dijeta usmjerena na kontroliranje dijabetesa pa pokušavam imati četiri mala obroka na dan. Volim se osjećati snažno i zdravo", rekla je Halle za američki časopis Women & Home South Africa.

Njezini obroci u potpunosti su prilagođeni dijabetesu i usmjereni na namirnice koje imaju malo masti, šećera i prerađene ugljikohidrate. Njezina omiljena jela su jednostavna, a sastoje se od ukusnih i zdravih namirnica. Jede svježe povrće, piletinu, ribu i ponekad tjesteninu. S jelovnika je potpuno izbacila crveno meso i voće koje ima više šećera (ananas, grožđe i sl.)

Halle otkriva da, iako dobiva mnogo komplimenata na račun izgleda, ipak primjećuje znakove starenja, ali ih prihvaća kao izazov. Pije mnogo vode i dosta vremena provede vježbajući, što itekako ostavlja trag na njezinoj liniji. Minimalno triput tjedno ima intenzivne treninge od pola sata koji joj daju dodatnu energiju, mame osmijeh i zbog kojih izgleda seksi.

Želite li u svoj život uvesti jednu zdravu naviku, već danas na jelovnik uvrstite mrkvu. Pojedete li samo jednu na dan, za svoje ćete zdravlje napraviti mnogo jer je mrkva bogat izvor minerala, vitamina i karotenoida. Osim toga, mrkva pomaže u regulaciji šećera u krvi, jačanju imuniteta, poboljšanju vida, očuvanju zdravlja i ljepote kože i kose. Istraživanje je pokazalo da prosječan Hrvat mjesečno pojede 250 grama mrkve, odnosno tri kilograma godišnje.

Kako bi svojim kupcima omogućio samo odabrane i najbolje namirnice, Kaufland već dugi niz godina surađuje s malim domaćim proizvođačima voća, povrća, mesa i mesnih prerađevina iz cijele Hrvatske. Od Slavonije i središnje Hrvatske preko sjeverozapadne Hrvatske i Dalmacije do Istre, surađuju s više od 60 dobavljača, a njihovi proizvodi čine više od 50 posto ponude. Jer... naše nam najbolje paše.