Hrvatska pjevačica Gina Victoria Damjanović, koja je javnosti postala poznatija kada je u ožujku 2016. godine pristupila elektro-akustik grupi Detour i zamijenila Maju Posavec, otkrila je što uvijek ima u torbi.

Imate li svakodnevnu beauty rutinu?

Ujutro se umivam samo vodom te nanesem tonik i kremu. Navečer isto, samo umjesto umivanja očistim lice micelarnom otopinom ili uljem.

Jeste li podložni make up trendovima?

Obožavam šminku i definitivno pratim trendove, ali preuzmem samo ono što mi se sviđa. Ponekad je to trend, a ponekad i vadim stvari iz naftalina.

Kako njegujete kosu? 

Koristim proizvode Kevin Murphy pa nakon svakog pranja kose obavezno stavljam njihov regenerator Leave.In.Repair i kremu Killer.Curls. Također, povremeno nanosim maske i odlazim na tretmane kod Katice Topčić iz salona Fabula de Forma, koja je zadužena za njegu moje kose.

Postoji li proizvod u čiju se učinkovitost kunete? 

Često mi se dogodi da proizvod izgubi učinkovitost nakon određenog vremena. Ali ono čemu se uvijek vraćam i pomogne mi u održavanju hidratacije kože jest krema za lice La Roche-Posay iz linije Hydréane.

Kako pripremate kožu za toplije vrijeme i sunčane zrake?

Iskreno, nikako! Još vodim borbu sama sa sobom kad je riječ o korištenju krema sa zaštitnim faktorom. Znam da ga koža treba, ali njezina reakcija na kreme sa zaštitnim faktorom je kaotična. Doduše, tijekom ljeta obavezno nosim zaštitni faktor 50 na licu, ostatak godine se švercam.

Što uvijek od make up proizvoda imate u torbici? 

Ako taj dan nisam našminkana i ne trebam popravljati šminku, nosim samo Labello.

Napisali: Ivo Parać, Nikolina Guja 
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL