Story radio
Početna Celebrity 31756 prikaza 08. rujna 2018.

18-godišnja Balkanka za kojom luduju Kylie Jenner i Severina

Instagram (Screenshot).

Tako mlada, a već je svjetski poznata

Ljepotica Marija Žeželj na Instagramu broji više od 628 tisuća pratitelja, ima nekoliko vlastitih pjesama za koje ima i videospotove te nosi status jedne od najjačih balkanskih influencerica, a tek joj je 18 godina. Za ovom mladom i talentiranom djevojkom poludjeli su mladi i stari diljem svijeta, kao i regionalna publika čija je apsolutna miljenica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj) on

Najprije je počela snimati videe koje je objavljivala na YouTube kanalu, potom je započela manekensku karijeru u Srbiji, a sada se bacila i u pjevačke vode. Njezine pjesme All The Girls, Dance Like Nobody's Watching i Louder Than A Drum pravi su hitovi među mlađom populacijom, a njezina velika obožavateljica je i sama Severina koja ju je javno pohvalila, rekavši kako je djevojčica upravo ono što je ona htjela biti kad je bila mala.

Punoljetnost je za Mariju bila prekretnica jer su se, nakon što je napunila 18, modne agencije počele otimati za nju. Također, njezine fotografije čak su objavljene i na službenoj stranici Kylie Jenner koja i sama favorizira Mariju. Osim što izgledom i glasom ostvaruje nevjerojatan uspjeh, svestrana djevojka autorica je knjige koja se na području Srbije prodala u nekoliko tisuća primjeraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj) on

Iako je većinu života provela u Novom Sadu, gdje je i započela svoju karijeru, Marija se preselila u New York nakon što je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom Women. Kako je nedvno uvrštena na popis 100 najljepših žena na svijetu, nesumnjivo je kako je Marija tek na početku izuzetno uspješne svjetske karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj) on

Komentari