Story radio
Početna Celebrity 2232 prikaza 11. veljače 2019.

70-godišnji glumac dobio drugo dijete

Profimedia.

Sreći nema kraja

Kako javlja španjolski magazin Hola!, holivudski glumac Richard Gere, koji će ove godine proslaviti 70. rođendan, dobio je svoje drugo dijete. Sinčića, čije ime još uvijek nije poznato, podarila mu je 35 godina mlađa supruga Alejandra Silva.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Par se vjenčao u travnju prošle godine, a samo nekoliko mjeseci nakon svadbe krenula su šuškanja o mogućnoj trudnoći. Osim što je medijsku pažnju izazvala kontroverzna razlika u godinama, Gere je poznat kao veliki vjernik pa je nedugo nakon potvrde o prinovi u obitelji odlučio blagoslov za nerođeno dijete potražiti od Dalaj Lame.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Zavodnik na kojeg su padale mnoge poznate dame i njegova odabranica, upoznali su se u luksuznom talijanskom hotelu koji je Alejandra kupila s bivšim suprugom. Za njihove zaruke doznalo se prošle godine kada je Silva viđena noseći zaručnički prsten, zbog čega par više nije mogao skrivati svoju vezu koja je otkrivena prije tri godine. Glumac je s lijepom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku s glumicom Carey Lowell, što je također izazvalo zanimanje, ali i osudu javnosti.

Inače, Richard s bivšom suprugom Carey Lowell već ima sina Homera Jamesa, a Alejandra iz braka s Govindom Friedlandom, također ima sina Alberta.

Komentari