Samozatajna Adele, koja rijetko objavljuje svoje fotografije iz privatnog života na Instagramu, ovo ljeto željela je pokazati obožavateljima da se dobro zabavlja. Svoju ljetnu pauzu i odlično društvo odlučila je prikazati kao da se oporavila nakon što se u travnju razvela od supruga Simona Koneckija.

Vesela 31-godišnja zvijezda provela je ljetovanje s velikom grupom prijatelja i podijelila desetak fotografija s odmora. Pjevačica je uživala s prijateljima u izletima, lijenim izležavanjima na privatnoj jahti, začudnosti prirode, plivanju u kristalno čistoj vodi, očarana lakoćom ljeta koje je uslijedilo nakon razvoda.

Pjevačica izgleda sretno nakon što joj je godina počela razvodom, što sigurno nije bilo lako. 'Adele i njezin partner odlučili su se za razvod. Oni će se zajednički posvetiti odgoju sina s puno ljubavi. Iako, oni mole, kao i uvijek, da im se štiti privatnost', naglasio se menadžer pjevačice ppovodom razvoda. Podsjetimo da se par vjenčao 2016. godine nakon pet godina veze, a svog šestogodišnjeg sina Angela, dočekali su 2012.godine. Vjenčali su se u tajnosti, ali je Adele tu vijest javnosti objavila tek na Grammyju 2017.godine kada se prilikom dobivanja nagrade zahvalila svom suprugu.