Britanskoj pjevačici i glazbenici Adele, nakon razvoda braka od 45-godišnjeg Simona Koneckog, ako je suditi prema posljednjoj objavi na Instagram profilu, napokon se vratio osmijeh na lice. Naime, pjevačica je proslavila 31. rođendan te je sa svojim vjernim obožavateljima podijelila emotivnu objavu o svom životu.

'Ovo je 31. godina. Hvala Bogu. Trideseta me umorila, ali ne dam se i trudim se ostati prisebna. Bez obzira na sve, život je kompliciran u nekim trenucima. Drastično sam se promijenila proteklih godina i još uvijek se mijenjam. I to je ok. Ova godina će biti velika godina u kojoj ću se potpuno posvetiti sebi. Po prvi put u 10 godina, spremna sam osjetiti svijet oko sebe. Budite dobri prema sebi. Koračajte polako kroz život. Ostavite mobitel sa strane i smijete se na glas svakom prilikom. Naučite zaista voljeti sebe, a ja sam shvatila da je to sasvim dovoljno', napisala je kraj fotografije.

Podsjećamo, da se Adele i Simon razvode, javnost je saznala putem službene objave za medije krajem travnja. 'Adele i njezin partner su se razišli. Par je posvećen odgoju njihova sina u zajedništvu i ljubavi. Kao i uvijek, u ovom trenutku traže razumijevanje javnosti i privatnost. Neće biti daljnjih komentara na ovu temu', napisali su menadžeri glazbenice, Benny Tarantini i Carl Fysh. Inače, par se upoznao 2011. godine zahvaljujući pjevaču Edu Sheeranu, a prijateljstvo između Adele i Simon vrlo je brzo preraslo u vezu. Ljubav su javno potvrdili godinu kasnije kada su otkrili da čekaju svoje prvo dijete. Njihov sin Angelo na svijet je stigao 2012. godine, a pred oltar su stali četiri godine poslije.