Story radio
Početna Celebrity 2208 prikaza 11. srpnja 2019.

Adele uhvaćena s novim muškarcem

Profimedia.

Izgledali su prisno

Adele, 31-godišnja britanska pjevačica zaputila se na koncert Celine Dion u Londonu, a putem se držala za ruku s naizgled nepoznatim muškarcem, prenosi američki Elle. Iako su svi pomislili da se radi o njenom novom dečku, ispostavilo se da nije tako. Naime, radi se o suprugu njenog dobrog prijatelja, 43-godišnjeg britanskog komičara Alana Carra. Ime mu je Paul Drayton, ima 47 godina, a pjevačica je par službeno i vjenčala u svom domu u Los Angelesu prošle godine.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjetimo, Adele se prije nekoliko mjeseci razvela od 15 godina starijeg supruga, izvršnog direktora humanitarne zaklade Simona Koneckija, s kojim je provela osam godina, od čega su tri bili u braku. Zajedno su dobili i sina, šestogodišnjeg Angela, o kojem će i nakon razvoda zajedno brinuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Dobitnica 15 nagrada Grammy je nakon razvoda drastično smršavila, a ljubav je navodno tražila putem aplikacije namijenjene isključivo slavnima. Osim toga, počela je češće izlaziti pa je tako jednom prilikom posjetila i jedan gay bar u New Yorku sa 28-godišnjom glumicom Jennifer Lawrence. 

 

Komentari