Britanska pjevačica i kantautorica Adele navodno se registrirala na aplikaciji za spojeve i aktivno traži ljubav, doznaje od anonimnog izvora britanski magazin OK!. Ova je 31-godišnjakinja bliskom krugu prijatelja priznala kako se što prije želi zaljubiti i aktivno radi na ostvarenju toga plana. Naime, prošli su mjesec Adele i njezin suprug, 45-godišnji Simon Konecki objavili kako se razvode, a navodno su živjeli odvojeno još od prosinca. 

Isti izvor objašnjava više o aplikaciji; tvrdi kako je riječ o specijaliziranoj aplikaciji pod imenom Raya, za koju se pristup dobiva preporukom, a registrirati se mogu gotovo isključivo celebrityji. Izvor tvrdi kako Adele rijetko izlazi jer je ljudi svugdje prepoznaju, pa se ova varijanta činila najjednostavijom. 

Nedavno je njezin predstavnik za medije rekao kako je pjevačica razvedena i slobodna, a sa suprugom Simonom će ostati u prijateljskim odnosima, prvenstveno radi zajedničkog odgoja njihovog šestogodišnjeg sina Angela. Par je bio u tajnoj vezi od 2011. godine, a vjenčali su se 2016.