Lijepa 37-godišnja Brazilka Adriana Lima sinoć se oprostila od Victoria's Secreta u velikom stilu i odlučila skinuti krila anđelica nakon 19 godina. Unatoč činjenici da se bliži četvrtom desetljeću života manekenka koja je stekla svjetsku slavu noseći revije cijenjenih modnih dizajnera odlučila je kako je vrijeme za nove poslovne izazove. 

Nakon što je sinoć odradila godišnju reviju u New Yorku, Adriana je odlučila ostati upamćena kao ljepotica s najviše odrađenih revija za brend poznatog donjeg rublja. Tijekom finalnog izlaska crnokosa zavodnica nije mogla suspregnuti suze, a cijeli tim koji stoji iza revije i brenda joj je zahvalio na svemu time što je upravo ona zatvorila ovogodišnji show. 

Manekenka je u zanosnom kompletu stala nasred pozornice, stavila ruke na prsa, spustila glavu i pustila suzu, a zatim se zahvalila obožavateljima na svim godinama podrške. Publika ju je zbog ove emotivne geste nagradila velikim pljeskom, a društvene mreže i mediji su s oduševljenjem popratili ovaj modno-glazbeni događaj.

Adriana iz Victoria's Secreta odlazi godinu dana nakon što je to učinila još jedna velika zvijezda, Brazilka Alessandra Ambrosio, koja je uz nju također bila jedna od najdugovječnijih anđelica. Time brend polako, ali sigurno ostaje bez svojih najvećih zvijezda, i iako dolaze nove nade, mnogi kritičari tvrde kako revije polako gube svoju čar. Prema pisanjima, Adriana će nastaviti marljivo raditi jer je još uvijek vrlo tražena u modnom svijetu, pa ćemo je moći vidjeti u razno raznim modnim kampanjama.