Nakon što se vratila s godišnjeg odmora u Grčkoj, na kojem je uživala u društvu svog novog partnera, turskog milijardera Emira Uyaroma, 38-godišnjakinja Adriana Lima ne skida osmijeh s lica. Najdugovječnija i najuspješnija Viktorijina anđelica ne odvaja se od markantnog poduzetnika, čije se bogatstvo, kako prenose strani mediji, procjenjuje na vrtoglavih 250 milijuna dolara.

Adrianin odabranik u svom vlasništvu ima nekoliko firmi koje se bave naftnom industrijom i turizmom, a njegova obitelj posjeduje lanac hotela. Ipak, unatoč brojnim poslovnim obavezama, uvijek pronalazi vremena da atraktivnu manekenku obasipa pažnjom. To je  potvrdila i sama Adriana, objavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s velikim buketom ruža.

'Definitivno je broj 225 učinio da se osjećam posebno', napisala je uz fotografiju. S buketom je pozirala u krevetu, a prilikom fotografiranja zauzela je poprilično nezgodnu pozu, kojom je otkrila djelić svog međunožja. Mnogi su se zatim pitali ima li brazilska manekenka na sebi gaćice, ili nema ništa.