Brazilska ljepotica i manekenka Adriana Lima prošli se mjesec i službeno oprostila od Victoria's Secret revija, a sad je na Intagramu objavila video emocionalnog sloma koji je doživjela uoči revije. U intervjuima je često isticala koliko joj znači Victoria's Secret i koliko je vezana uz kolegice i show. Posljednja revija joj je bila čak devetnaesta po redu, što znači da je na modnoj pisti donjeg rublja provela gotovo dva desetljeća, a samo jednu reviju je propustila, onu koja se održavala kad joj se rodila kćerkica. 

U objavljenom videu vidi se kako lijepa manekenka nije mogla suspregnuti suze i emocije, a publika ju je nagradila velikim pljeskom za sav trud u dosadašnjoj karijeri. Emotivni video s posljednje revije također prikazuje kako se oprašta s drugim 'Anđelicama', izlazi na pistu posljednji put i neutješno plače nakon oproštajne revije.

'Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila svoje tajne i, najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila letjeti', napisala je dirnuta Adriana koja se unatoč oproštaju od Victoria's Secreta ne misli prestati baviti manekenstvom.