Nakon što je uživala u Grčkoj s novim partnerom turskim poduzetnikom Emirom Uyarom, 38-godišnjakinja Adriana Lima ponovno je u naljepšem društvu. 'Ponovno kod kuće s ljubavima mojeg života, Valentinom i Sieenom. Sretna sam što mogu biti vaša majka', napisala je mankenka, objavivši fotografiju sa svoje dvije kćerkice. U kratkom roku fotografija je sakupila više od 300 tisuća lajkova, a gomila obožavatelja komentirala je koliko njezine mezimice liče na nju.

'Djevojčice su prelijepe. Tvoji klonovi', samo je jedan od komentara. Zbog njihove ljepote, obožavatelji nagađaju da će i djevojčice jednog dana biti glavna lica modne scene. 

Podsjetimo, prelijepa Brazilka je devetogodišnju Valentinu i šestogodišnju Siennu dobila u braku sa srpskim košarkašem, Markom Jarićem s kojim je bila sve do 2014. godine. Iste godine kad se udala, Adriana Lima je dobila srpsko državljanstvo. Kada je braku došao kraj, manekenka je okušala svoju sreću u ljubavi s američkim nogometašem, 33-godišnjim Julianom Edelmanom i sa 37-godišnjim turskim piscem Metinom Harom, s kojim je prekinula krajem prošle godine, nakon godinu i pol dana veze. S Julianom Edelmanom prohodala je u ljeto 2016. godine, a samo pola godine kasnije strani su se mediji raspisali kako su manekenka i nogometaš prekinuli. Razlog je navodno bila Adrianina želja za djetetom s nogometašem dok Edelman ipak nije bio spreman na tako veliki korak.