Srpski pjevač Darko Lazić, nakon strašne automobilske nesreće, koja mu se dogodila u listopadu prošle godine, vratio se starim navikama, mnoštvu hrane i alkoholu. Kako piše Kurir, 27-godišnji Darko, kaže kako bi morao smršavjeti bar 50 kilograma jer ga je strah da mu ne bi pukao umjetni kuk, koji je ugradio poslije nemilog događaja. Također, kaže, kako ne isključuje ni mogućnost operacije.

Simpatični Darko, svjestan je svojih 120 kilograma, a na vagu, dodaje ne želi ni stati jer se ne želi živcirati. Kurir prenosi i kako je pokušao s dijetom, ali da nije uspjela te da se odlučio raspitati o operaciji smanjenja želuca. Kaže kako voli jesti, ali ako se nastavi debljati to neće biti nikako dobro za njega. Stoga je odlučio, kako će morati uskoro otići na operaciju želuca, da bi se uspio dovesti u red.

Međutim, kaže kako, njegovi kilogrami ne smetaju zaručnici Marini Gagić te da mu to nikad nije ni zamjerala. Podsjetimo, Darko je sa 20-godišnjom Marinom nedavno dobio sinčića Alekseja. Iz prvog braka s pjevačicom Anom Sević ima petogodišnju kćer Lorenu.