Story radio
Početna Celebrity 12856 prikaza 29. svibnja 2018.

Alex Dojčinović Atelier Meštrović pretvorila u modni raj

Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj
1/20
Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj Aleksandra Dojčinović kuću Ivana Meštrovića pretvorila u modni raj

Domaća dizajnerica predstavila je novu kolekciju u kući Ivana Meštrovića, a podržala su je najveća imena s naše estrade

Jedna od omiljenih dizajnerica u Hrvatskoj čije kreacije nose domaća i slavna imena na crvenom tepihu Hollywooda, Aleksandra Dojčinović, večeras je predstavila bajkovitu kolekciju za jesen/zimu 2018. Ono što je ovog puta njezinu reviju izdvojilo od drugih jest spoj umjetnosti i mode te viši cilj kojem Alex uvijek teži.

 | Author:

Tako je ovoga puta odlučila slaviti rad i život kipara Ivana Meštrovića i javnosti približiti umjetnost pa je svoju novu kolekciju pokazala u prostoru njegove kuće, današnjeg Ateliera Meštrović. Aleksandra je tako na jedinstven način spojila modu i umjetnost, te svojim gostima, nakon uživanja u modi, priuštila razgledavanje ateliera našeg najpoznatijeg kipara i to uz pratnju kustosa. Opijeni modom i umjetnošću, gosti nisu mogli sakriti oduševljenje.

 | Author:

Njezin brend Leilou by Alex Dojčinović vole mnoge domaće poznate dame, čije podrške ni večeras nije nedostajalo. Tako su reviju podržale Judita Franković, Bojana Gregorić, Renata Sopek, Mirna Maras, Ljupka Gojić Mikić, Petra Kurtela, Monika Kravić, Korana Gvozdić, Iva Radić, Ana i Joško Čagalj, Lejla Filipović, Daniela Trbović, Marija Borić, Iva Šulentić i brojne druge domaće zvijezde.

'Ovaj spoj umjetnosti i mode je predivan. Sve je bilo čarobno, a čak je i grmljavina dala neku posebnu čar. Ovo mi je prvi put da sam na ovakvoj reviji, a Alex je jako kreativna, pa nas uvijek iznenadi na svoj način', rekla je oduševljena Lejla Filipović nakon revije.

 | Author:

'Predstavljanje kolekcije u ovakvom okruženju je odlična ideja, sve mi je jako lijepo i zaista je poseban ugođaj jer je oboje umjetnost. Ja sam isto nosila revije u muzejima, a najviše mi je u sjećanju ostala revija u Louvreu', kazala je Ljupka Gojić Mikić i dodala kako je svaka Aleksandrina revija sve bolja i bolja te da može stajati uz bok najpoznatijim svjetskim dizajnerima.

 | Author:

U reviji je uživala i Mirna Maras koja je s nama podijelila svoje dojmove. 'Revija je kao i uvijek oduševila. Aleksandrine revije ne propuštam i dolazim na njih s velikom radošću. Najviše mi je za oko zapela prva crvena haljina, ali sve je jako, jako lijepo i svatko može pronaći nešto za sebe', rekla je oduševljeno i dodala kako joj je večerašnja revija ujedno i odlična prilika da popriča s prijateljicama koje dugo nije vidjela.

 | Author:

'Ovaj događaj je osmišljen do najsitnijih detalja. Od okupljanja u jednom dijelu grada do prijevoza i dolaska u ovaj prekrasni, reprezentativni umjetnički prostor, a sama kolekcija je iznimna', rekla je jedna od omiljenih voditeljica, Daniela Trbović.

 | Author:

Svoje oduševljenje ovim modnim rajem nije mogla sakriti ni Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joleta.. 'Malo je reći da je ovo prekrasno, kako prostor, tako i kreacije. Sve je bilo čarobno. Kod nas nažalost nema baš ovakvih revija gdje se spaja moda i umjetnost i baš zato je još posebnije', rekla nam je Ana i otkrila kako će se već sutra uputiti u šoping kako bi svoj ormar obogatila trima kreacijama koje su joj posebno zapele za oko.

Fotografije: Robert Gašpert

Komentari