Nakon što su glumica Keltie Knight i kanadska voditeljica Mary Elizabeth Winstead plijenile poglede publike i fotografa u glamuroznim kreacijama s potpisom Lei Lou by Alex Dojčinović, dizajnerica ekskluzivno za Story.hr otkrila je što to znači za budućnost njenog brenda.

'Pojavljivanje na prestižnoj dodjeli nagrada Emmy veliko je priznanje mom brendu. S obzirom na to da je poznato koliko zvijezde i vojska stilista ulažu truda za jedan trenutak na crvenom tepihu i kako pomno odabiru kreacije za isti, mogu samo reći da me činjenica da su dvije tako lijepe i poznate dame odabrale Lei Lou haljine ispunjava neizmjernom srećom i još jednom mi potvrđuje da je sve moguće. Put kojim smo krenuli, kada smo se odlučili na plasman naših proizvoda u inozemstvu, pokazao se ispravnim, a svega ne bi bilo bez dobrog odabira suradnika, zahvaljujući kojima su moje haljine stale uz bok onima svjetskih dizajnera', izjavila je Aleksandra ne skrivajući svoju radost i ponos na cijeli tim Lei Lou-a.  
Iako je dizajnerici ovaj događaj posebno iznenađenje, nije neobično da su se inozemne zvijezde zaljubile u njezine kreacije decentnog i elegantnog dizajna. Većina hrvatskih poznatih lica već godinama vjerno bira njezine komade za pojavljivanje na važnim događajima i domaćim crvenim tepisima, a sudeći po svemu, ovakva praksa nastavit će se i van granica Hrvatske. Autor: A.S. Foto: Story arhiva, Instagram