Alen Vitasović i Sandra, imali su uspona i padova, no kako su prošli tjedan potvrdili na sudu u Puli za 24 sata, sporazumno su se rastali prije dvije godine. Spomenuti portal doznaje i kako su se Sandra se ponovno vratila u Alenovu obiteljsku kuću prije nekoliko tjedana. Bivši supružnici su tada zajedno bili i na njegovu koncertu u Puli. Popili su piće prije Alenova nastupa, nakon čega se Sandra udaljila.

Desetak dana nakon što su se rastali u rujnu 2016. godine Alen je izjavio kako sa Sandrom slavi 21. godišnjicu braka. Tad je rekao da su godišnjicu braka proslavili obiteljskim ručkom, šetnjom uz more i da joj je poklonio ruže. Kako je pjevač ranije izjavljivao, razvod je pokušavao izbjeći zbog djece.

24 sata piše kako su Alena i sandru  zatekli početkom tjedna dok su se vraćali u njegovu obiteljsku kuću u Orbanićima. Istarski pjevač nije htio razgovarati o svojem propalom braku, a od riječi nije bila ni Sandra. Samo je kratko dobacila da još uvijek nosi prsten na ruci. Ni susjedi u Orbanićima ne znaju u jesu li Alen i Sandra razvedeni ili su u braku, no znaju da žive skupa.