Domaća glazbenica, spisateljica i kantautorica, 58-godišnja Alka Vuica, iznenadila je mnogobrojne pratitelje na svom Instagram profilu objavivši fotografiju u toplesu. Naime, visoke temperature posljednjih dana natjerale su mnogobrojne domaće celebritije na objavljivanje fotografija na kojima poziraju u minijaturnim bikinijima, a svestrana glazbenica otišla je i korak dalje pa se ponosno pohvalila fotografijom u toplesu. 

'Najbolji kupaći kostim je toples', kratko je napisala 58-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj pozira bez gornjeg dijela kupaćeg kostima, prekrivajući grudi rukama. Izazovna fotografija ubrzo je skupila pregršt lajkova kao i komplimenata oduševljenih pratitelja. 'Bravo, svaka čast', 'to se zove prava dama', 'izgledaš odlično', 'ti si bomba', samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

Inače, Alka je nedavno proslavila svoj 58. rođendan, a svestrana umjetnica tim je povodom samo za Story.hr iskreno progovorila o brojanju jedne svjećice više na rođendanskoj torti te strahu od starenja koji često muči mnoge žene. 'Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao 'party woman'. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka', priznala je tada Alka.