Domaća glazbenica, spisateljica i kantautorica, svestrana Alka Vuica, ovog je vikenda proslavila svoj 58. rođendan, povodom čega je, samo za Story.hr otkrila detalje nezaboravne proslave, što je sve dobila od poklona i tko joj je došao čestitati. 


'Rođendan sam proslavila u krugu svojih prijatelja kod kuće u Zagrebu uz janjetinu, ćevape i domaće kolače. Inače,ove godine je bilo specifično jer je prvo čestitanje počelo već u ponoć u Novom Vinodolskom gdje sam bila gost na otvaranju nove Marine, pa mi je moja draga prijateljica Ana Turčić u ponoć pripremila iznenađenje koje se sastojalo od božanstvene torte i šampanjca tako da sam dan započela slavljem', započela nam je Alka te uzbuđeno nastavila prepričavati kako je izgledao slavljenički dan. 'Taj rođendanski dan, provela sam uz svog dragog,a bili smo na ručku u Njivicama, častili se jastogom. Idućeg sam, pak, dana ugostila svoje prijatelje. Eto, ove sam godine slavila tri dana, poput nekih svatova', zaključila je vesela glazbenica. 


Također, 58-godišnjakinja nam je otkrila što je sve dobila te koji ju je poklon posebno oduševio. 'Dobila sam zbilja svašta, krenuvši od par kartona mog omiljenog vina i pjenušca, Vrbničke Žlahtine i Valometa, preko predivnih krema, šalova, sve do prekrasne haljine Xenia Designa koju mi je poklonila moja draga Josipa Lisac', priznala je Alka. 


Povodom proslave rođendana, upitali smo pjevačicu i čemu se nada u sljedećoj godini kada je riječ o poslovnim, ali i privatnim planovima. 'Pošto uskoro izlazi moj novi album, knjiga, pa čak i započinjem sa svojim talk showom 'Kod Alke', koji ćete uskoro moći gledati na YouTubeu, vjerujem da će godina preda mnom biti i više nego uspješna. Što se privatnoga tiče, moj je moto 'daj Bože zdravlja i duhovnog mira i nek' sve bude kako jest', skromno nam je ispričala glazbenica. 

Za kraj, Alka nam je otkrila i je li jedna od onih koji izbjegavaju pričati o godinama ili pak s oduševljenjem svake godine puše jednu svjećicu više na rođendanskoj torti. 'Obožavam slaviti rođendane i družiti se s ljudima koje volim i koji vole mene. Sebe bih definitivno opisala kao 'party woman'. Starenja se užasavam, ali što ću kada je ono dio prirodnog životnog tijeka', zaključila je osebujna glazbenica.