Kazališni i televizijski glumac Amar Bukvić i njegova supruga, marketinška stručnjakinja Alma Vukičević Bukvić jedno drugome izrekli sudbonosno 'da' prije četiri godine, a u svojem su skladnom braku dobili dvoje djece. Sin Aman u ožujku je navršio tri godine, a prije nešto više od dva mjeseca, supruga Alma na svijet je donijela i njihovo drugo dijete, kćer kojoj su odlučili nadjenuti ime Amal. Ponosni roditelji ne skrivaju sreću, pa se tako Alma na Instagram profilu pohvalila fotografijom preslatke kćerkice u haljinici cvjetnog uzorka, koja podjednako nalikuje i na nju i na Amara.

Uz fotografiju, Alma je dodala hashtagove 'beba Alma', 'zaljubljena sam u nju', 'hvala ti što si točno takva kakva jesi'. Za svoju je dirljivu objavu zaradila velik broj lajkova, a oduševljeni obožavatelji komentirali su kako malena Amal izgleda poput lutkice.

Malena je rođena krajem travnja u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice, a pri porođaju je težila 3700 grama i bila dugačka 53 centimetra.

Supružnici Amar i Alma upoznali su se 2012. godine na rođendanskoj večeri zajedničkog prijatelja, košarkaša Damjana Rudeža, a zaručili su se godinu poslije, na njezin 26. rođendan. 'Bila je to ljubav na prvi pogled, onaj trenutak kad učinite sve da tu osobu zadržite u svojoj blizini… Katkad mi se čini da nam se već u pogledu vidi da potpuno isto razmišljamo i želimo iste stvari', jednom je Amar rekao za Story.