Story radio
Početna Celebrity 54156 prikaza 15. lipnja 2019.

Almira Osmanović otišla iz Hrvatske

Dražen Kokorić.

Brzo je napustila zemlju nakon angažmana

Bivša primabalerina, prva nacionalna prvakinja baleta i ravnateljice Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK, 60-godišnja Almira Osmanović, trenutno 'puni baterije' i sprema se za nove radne obaveze na odmoru. Čim su joj projekti dopustili, posebno angažman kao članice žirija u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama', Almira se zaputila van granica Lijepe Naše i trenutno je na godišnjem odmoru u Tel Avivu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Almira Osmanović (@osmanovic.almira) on

Naime, vesela Almira se putem svog Instagram profila pohvalila da je sudjelovala na pride paradi u Izraelu. 'Danas u Tel Avivu', napisala je uz emotikon srca te dodala kolika je vesela atmosfera i da se ljubav 'širi zrakom'. S obzirom na to da je mjesec lipanj inače poznat kao 'pride month', djelić atmosfere je pokazala i putem videa koji je objavila, na kojem njezini fanovi mogu vidjeti tisuće ljudi koji uživaju na ulicama plešući i zabavljajući se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Almira Osmanović (@osmanovic.almira) on

Inače, ne čudi što se 60-godišnjakinja zatekla na takvom događaju jer i sama ističe kako ima prirodnu usađenu životnu radost. 'Volim se družiti, uživam u ljudima, prirodi i u svemu nalazim ono pozitivno', rekla je nedavno za Story.

Komentari